Team

VerzuimSelect is een adviesbureau en is volledig onafhankelijk. Accountants, bedrijfsartsen, sportartsen, arbeiddeskundigen en intermediairs werken graag samen met VerzuimSelect. Maak kennis met VerzuimSelect. Bel of mail voor een afspraak. 

 

Arie van der Heijden

Arie van der Heijden

Re-integratieadviseur, casemanager verzuim en trajectbegeleider 2e spoor

Arie is oprichter van VerzuimSelect en Vizon. Arie heeft als casemanager verzuim, re-integratieadviseur en HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan.

Na zijn HBO-opleiding aan de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid te Tilburg volgde hij nog de opleiding Strategisch Human Resource Management. In de loop van de jaren volgde hij vele trainingen en opleidingen op het gebied van, re-integratie, verzuimmanagement, sociale wetenschappen, verzuimcoaching en arbeidsrecht. NOLOC- erkend loopbaanprofessional. 

BAKXWAGENAAR

BAKXWAGENAAR

Bedrijfsartsen

Wij staan voor persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid. Om deze ambitie waar te maken, staan onze professionals iedere dag voor u klaar. Of u nu werkgever of werknemer bent, de professional van BAKXWAGENAAR is uw betrokken partner met expertise.

www.bakxwagenaar.nl