Team

VerzuimSelect is een landelijk werkend adviesbureau en is volledig onafhankelijk. Accountants, bedrijfsartsen, sportartsen, arbeiddeskundigen en intermediairs werken graag samen met VerzuimSelect. Maak kennis met het team van VerzuimSelect. Bel of mail voor een afspraak. 

 

Arie van der Heijden

Arie van der Heijden

Re-integratieadviseur, Verzuimcoach, trajectbegeleider.

Arie is oprichter van VerzuimSelect . Arie heeft als casemanager verzuim, re-integratieadviseur en HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan.

In 2002 ronde Arie zijn HBO-opleiding aan de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid te Tilburg af en volgde hij hierna nog een twee jarige opleiding Strategisch Human Resource Management. In de loop van de jaren volgde hij trainingen en opleidingen op het gebied van o.a., re-integratie, verzuimmanagement, sociale wetenschappen, verzuimcoaching en arbeidsrecht. Arie coacht en adviseert ondernemers bij Verzuim, re-integratie en HR-vraagstukken en kan snel tot de kern van de zaak komen waardoor uw bedrijf op HR-gebied professioneler en slagvaardiger wordt.’   

BAKXWAGENAAR

BAKXWAGENAAR

Bedrijfsartsen

Wij staan voor persoonlijke en deskundige verzuimbegeleiding met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid. Om deze ambitie waar te maken, staan onze professionals iedere dag voor u klaar. Of u nu werkgever of werknemer bent, de professional van BAKXWAGENAAR is uw betrokken partner met expertise.

www.bakxwagenaar.nl