Loopbaanbegeleiding

Uw baan - uw passie

Droomt u van de ideale baan waarbij u elke dag met plezier naar uw werk gaat? Sterker nog waarbij u het gevoel heeft niet eens te werken, omdat het uw passie is? Onze loopbaanbegeleiders gaan met u op zoek naar die carrièrre. Samen brengen we uw mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart. Daarna volgt een gedegen analyse van uw capaciteiten en persoonlijkheid. Vervolgens stellen wij een strategisch plan op zodat u stapsgewijs uw carrièrre realiseert.

Een ontdekkingsreis naar je toekomst. Een reis die je maakt samen met een goede gids!

Juiste verwachtingen

Het is bij loopbaanbegeleiding essentieel dat u een juiste voorstelling van zaken maakt. Tijdens het begeleidingstraject schetsen we een beeld van uw verwachtingen en uw ingeschatte potentiële capaciteiten.

Uw talenten en verborgen talenten

Daarnaast krijgt u een helder beeld van de werkelijke aanwezige capaciteiten, talenten en verborgen talenten. Dat nemen we als basis voor verdere ontwikkeling, opleiding en ontplooiing.

Testen

Om persoonlijkheidskenmerken en gedragscomponenten vast te stellen maken wij gebruik van adequate testmethodes. Deze zijn specifiek voor HR toepassingen op wetenschappelijke wijze ontwikkelde vragenlijsten.

Onze testen zijn ook van belang bij opleidingsadviezen en interne doorstroming. Daarbij hebben we vanzelfsprekend altijd oog voor de behoefte van ondernemingen en organisaties in relatie tot de inzetbaarheid van hun medewerkers.

Innovatieve oplossingen voor e-HRM

Om het beste uit jezelf te halen.

De uitkomsten zijn soms verrassend, soms een bevestiging van hetgeen wij in praktijksituatie zien en bieden altijd aanknopingspunten om met de deelnemer in een persoonlijk gesprek meer de diepte in te gaan. De testen vormen daarmee een onmisbaar onderdeel in ons onderzoek.

Adviseur

Door onze professionele dienstverlening met de kenmerken van een informele benadering, voelt u zich snel thuis op ons bureau. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring op gebied van loopbaanvraagstukken. Zij zijn aangesloten bij de NOLOC, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacementconsultants en Carrièrre coaches. Dit is een waarborg voor professionaliteit.