Verzuimbegeleiding

VerzuimSelect helpt op verschillende manieren uw HR-gezondheidsbeleid vitaler en duurzamer te maken. De oplossingen die VerzuimSelect biedt zijn praktisch, persoonlijk en betaalbaar. Wij zijn uw sparringpartner met lef én kennis. 

Onze inzetbaarheid is breed. Wij kunnen een specifiek verzuimgeval begeleiden. Maar wij zijn ook beschikbaar als casemanager verzuim, adviseur, coach of ondersteunend aan uw medewerkers. Ons doel is de duurzame inzetbaarheid van uw medewerker op de korte en de lange termijn.

Juiste keuze maken bij verzuimbegeleiding

Wij denken in oplossingen en niet in problemen. VerzuimSelect inventariseert samen met u of er binnen uw bedrijf andere mogelijkheden zijn. Een belangrijke ( en onderschatte) interventie is bijv. het aanbieden van (tijdelijke) aangepast werk. Of dat werktijden en/of taken aangepast kunnen worden. Passend werk aanbieden is vaak lastig voor een werkgever, maar levert vrijwel altijd een oplossing voor verzuim op. Desnoods bij een andere werkgever. En; door diverse mogelijkheden te onderzoeken blijft u contact met uw zieke medewerker en voldoet u aan uw re-integratie inspanning.