Outplacement

Moet u vanwege een verzuimtraject of een reorganisatie afscheid nemen van één of meerdere werknemers of is er sprake van verminderd functioneren van één van uw werknemers? Een outplacementtraject bij VerzuimSelect voor uw organisatie is dan een oplossing. Door middel van een individueel outplacementtraject ondersteunen en begeleiden wij uw werknemer(s) bij het vinden van een andere baan. Zo ontstaat voor zowel werkgever als werknemer een toekomst met perspectief.

Hoe ziet een traject eruit

Een traject wordt altijd uitgevoerd door een vaste consulent die vanaf de intake tot de plaatsing uw werknemer begeleidt en ook uw vaste contactpersoon is. In het traject wordt onder andere gebruik gemaakt van coaching, begeleiding, tests/assessments, trainingen, bemiddeling en jobhunting. Eventueel hoort daar gerichte nazorg bij als uw werknemer een nieuwe baan heeft gevonden. Het aantal gesprekken, de in te zetten activiteiten en de lengte van het traject zijn afgestemd op zowel de wensen van de werkgever als op de situatie van de werknemer. Specifiek voor onze werkwijze is een individuele begeleiding, gecombineerd met een hoge frequentie van contactmomenten. Samen met de inzet van specifieke activiteiten vergroot dit de kansen op de arbeidsmarkt.

Parallel aan onze begeleiding wordt een zorgvuldige administratie gevoerd. Op regelmatige basis ontvangt u voortgangsrapportages en vinden er evaluaties plaats.

Waarom VerzuimSelect

Omdat elke vraagstelling uniek is, leveren we altijd maatwerk. Hierbij maken we gebruik van zowel traditionele als innovatieve methoden. Op die manier zoeken we via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Onze consulenten hebben jarenlange ervaring op het gebied van outplacement. Wij hebben diepgaande kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid werkgeversnetwerk waardoor het mogelijk is snel een andere baan te vinden voor uw werknemer. Hierdoor worden snelle doorlooptijden gerealiseerd wat zich direct vertaald in kostenbesparing.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen op tel: 0413-763638 of via het contactformulier.